Jdi na obsah Jdi na menu
 


Liga 2016 jaro

    Je u konce další ročník frýdecko-místecké ligy družstev. Prvenství obhájili Permoníci, kteří si již dvě sezóny drží neporazitelnost. O jednu příčku si polepšil Ondráš a skončil tedy na druhém místě. Na místo třetí se nejen dobře zvládnutým závěrem vyšvihli Důchodci (Jadran). Nepopulární čtvrté místo obsadili stejně jako v loňském roce Lampióni a ze stříbrného umístění na příčku pátou kleslo Mexico.

     Druhé polovině tabulky vévodil Babinec, dámy si oproti podzimu výrazně zvýšily hráčské průměry. Sedmé místo patří Trakerům (na podzim ještě Volejbalisté), osmé místo si zopakovalo družstvo 3+1. Na devátém místě skončila Gama, která se od druhého kola musela obejít bez Jirky Mičánka - přeji co nejrychlejší uzdravení a návrat na dráhy. Desátá příčka zůstala pro Bistro, které se po půlroční přestávce vrátilo do ligy a v některých zápasech favority dost potrápilo. Šot se jako družstvo vzhledem k úmrtí kapitána Zdeňka Šprce  ligy neúčastnil, Luboš Juřica i Láďa Petřkovský však našli uplatnění v dalších týmech. Vše podstatné si můžete prohlédnout v konečné tabulce družstev.

   Mezi jednotlivci byla i bez handicapu nejlepší Dana Klusáčková. Hráčské průměry se většinou zlepšily, u některých hráčů i o 15 či více bodů - tabulka jednotlivců. Nejvyšší nához zaznamenal Ivan Mácha výkonem 265. 

Výsledky jednotlivých zápasů

 


    Na závěr sezóny se 16. a 17.5.2016 uskutečnily i dva tradiční jednorázové turnaje družstev:

Výsledky skupiny A

Výsledky skupiny B